ДАІ Івано-Франківщини склало 260 адмінпротоколів на дорожні служби


З початку року дорожні служби Прикарпаття отримали 260 приписів від ДАІ, складених через поганий стан доріг, що стали супутніми причинами у ДТП.

Про це у розмові з кореспондентом «Бліц-Інфо» повідомила старший інспектор з профілактичної роботи обласного ДАІ Мирослава Белдик.

«За порушення правил, норм і стандартів при утриманні шляхів, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху, чи позначення на дорозі «Впровадження робіт» працівниками ДАІ з початку року складено 260 адміністративних протоколів. Вони були складені на керівників дорожньо-транспортних організацій», - зауважує старший інспектор.

Також, за словами пані Мирослави, складено 85 протоколів за невиконання законних вимог або приписів ДАІ дорожніми комунальними організаціями.  

«Тобто відповідні служби мали б реагувати та вживати заходів на припис. Якщо вони цього не роблять, тоді на них складається адміністративний протокол. Крім того, також інформуємо органи прокуратури  щодо злісних порушників, які не вживають заходів на законні вимоги працівників ДАІ», - пояснює Мирослава Белдик.