ДАІ Прикарпаття нагадало школярам правила поведінки на дорогах


Щорічно в рамках проведення профілактичної акції «Увага! Діти на дорозі», яка спрямована на попередження та профілактику дитячого дорожньо-транспортного травматизму, працівники Державтоінспекції області проводять уроки з правил безпечної поведінки на дорозі.

До учнів Крихівецької загальноосвітньої школи завітала ст. інспектор УДАІ в Івано-Франківській області майор міліції Ірина Гох, - повідомили «Бліц-Інфо» у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

 Вона побувала на уроках у школярів, аби нагадати їм Правила дорожнього руху, які вони встигли призабути за літні канікули. Діти з цікавістю та захопленням спілкувались із правоохоронницею, яка відповіла на безліч запитань допитливих школярів.

Крихівецькі школярі приємно здивували міліціонерку, адже до її приходу вони підготувались. Учні школи презентували виставку «Безпека дорожнього руху – це життя», на якій представили вироби котрі виготовили власноруч. Діти вразили своєю майстерністю та винахідливістю. В роботах учні відобразили пішоходів, як та де потрібно переходити дорогу, та як потрібно водіям поводити себе на дорогах.

На завершення майор міліції Ірина Гох подякувала школярам за теплий прийом, також вручила подарунки учням класів, які найбільше вразили своєю майстерністю. Побажала їм успішного навчального року та бути завжди уважними і обережними на дорогах.