Де дивитися лігу чемпіонів?


Для тих, хто спостерігає за футболом та іншими командними видами спорту Ліги чемпіонів дуже важливо відстежувати усі зіграні матчі. Sportarena.com – це новинний портал, де ви знайдете актуальні спортивні новини з футболу, баскетболу, хокею, тенісу, ті інших видів спорту.

Ліга чемпіонів – це легендарний турнір, який виявляє кращих посеред кращих гравців та професіоналів свого діла. Подивитися лігу чемпіонів можна у таких варіантах:

  • На телебаченні під час прямої трансляції на офіційних каналах країни – «Україна» та «Футбол 1», «Футбол 2».

  • У записі на спортивних оглядових порталах.

  • Подивитися короткі відео ролики самих гострих моментів матчів від офіційних каналів або новинних спортивних сайтів.

Навіть якщо Ви не встигли подивитися матч у заданий час, завжди можна переглянути повтор, який транслюється телевізійним каналом після опівночі.

Ліга чемпіонів на Sportarena.com

Якщо Ви хочете системно спостерігати за усіма змінами результатів у турнірних таблицях, тоді на сайті Sportarena.com Ви маєте можливість розглянути усі зароблені бали з детальною інформацією по кількості забитих голів та розкладу усіх запланованих, проведених матчів.

Також Ви можете спостерігати за цікавими новинами у світі футболу, баскетболу, тенісу, хокею та інших видів спорту. Для тих, хто надихається футболом на нашому порталі Ви дізнаєтесь усі несподіванки та деталі спортивних зустрічей, а також прогнози щодо майбутніх матчів.

Чому дуже важливо відстежувати не тільки результати змагань, але й інші супутні новини? Як відомо, футбольні зустрічі Ліги чемпіонів проводяться у різних містах та країнах. Якщо Ви запланували відвідати матч у іншому місті або країні, і вже підписали відпустку, то треба бути максимально обачним, щоб не потрапити у незручну ситуацію. Наприклад, як у випадку, проведення зустрічі донецького «Шахтаря» та французького «Ліону», що проходив на території Франції на пустих трибунах із-за неприпустимої поведінки фанатів французького клубу.

Прогнози Ліги чемпіонів 2018

Згідно аналізу даних 24 каналу, за результатами 48 матчів для 8 груп, можна зробити попередні прогнози щодо виходу команд у плей-офф:

  • Група А – «Борусія» та «Атлетико».

  • Група Б – «Барселона» та «Інтер».

  • Група С – «Ліверпуль», «Наполі» та «ПСЖ».

  • Група D – «Порту» та «Шальке».

  • Група E – «Баварія» та «Аякс».

  • Група F – «Манчестер Сіті» та «Ліон».

  • Група G – «Реал» та «Рома».

  • Група H – «Ювентус» та «Манчестер Юнеайтед».

Щодо прогнозів виграшу головного кубка, то букмекери віддають більшу перевагу «Барселоні», слідом «Манчестер Сіті» та «Ювентусу».

На сайті Sportarena.com Ви також знайдете докладний розбір матчів. Наприклад, для баскетбольних зустрічей Ліги чемпіонів з детальною розшифруванням передач, перехватів, втрат від кожного гравця команди. Для тих, хто любить робити ставки на спорт, такі детальні розбори спортивних зустрічей стануть у нагоді для формування виграшних позицій та передбачень.