День народження проекту STAY


1 жовтня о 16.00 год. своє перше день народження святкує проект STAY.

Буде невеличке домашнє свято, за участю мешканців закладу, названих онуків та волонтерів проекту.

З моменту започаткування проекту STAY волонтери написали 71 зворушливу історію з життя підопічних пансіонату. Уже з перших днів почали з'являтися названі онуки й онучки.

На даний момент 30 стареньких навідують небайдужі люди, даруючи їм свій час та турботу. Навідують не самі, а й цілими сім'ями.

Ще 38 стареньких чекають названих онуків. Їхні історії розміщені в окремому альбомі на Фейсбуці «STAY. Ми ще самотні». За час існування проекту троє його учасників померли. Двоє із них встигли відчути бажані турботу і любов; одна ж бабуся так і не дочекалася названих онуків.

Протягом цього року, в рамках STAY, волонтери організували «День краси» для молодих мешканців пансіонату, привітання жителів з Новорічними святами, привітали персонал закладу до 8 березня, уквітчали стіну пансіонату, провели творчі зустрічі з письменниками міста, до завершальній стадії підготовка фотовиставки «Краса не має віку-2».

Дуже запрошуємо розділити з нами це свято. Більшість наших названих онуків – величезна ваша заслуга, адже з першого дня дії проекту, ви активно підтримуєте нас, робите зворушливі і прекрасні репортажі.