День відкритих дверей з питань захисту конкуренції у Богородчанському районі


У вівторок 22 жовтня 2013 року об 11 год. за адресою смт Богородчани, вул. Шевченка,66 (зал засідань районної ради) розпочнеться захід щодо адвокатування конкуренції «День відкритих дверей з питань захисту конкуренції у Богородчанському районі».

Захід планується провести за участю голови Івано-Франківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Савчин Тетяни Михайлівни, голови Богородчанської  районної ради Головчука Михайла Михайловича та першого заступника голови Богородчанської  районної державної адміністрації Єфімчука Володимира Миколайовича, представників органів влади і місцевого самоврядування, представників бізнесу та громади Богородчанського  району. 

На заході Тетяна Савчин представить інформацію про напрямки діяльності органів Антимонопольного комітету України в ході контролю за  дотриманням суб’єктами господарювання вимог  законодавства про захист економічної конкуренції та відповість на запитання щодо проблемних питань, які виникають під час діяльності  органів влади і місцевого самоврядування, бізнесових структур та громади Богородчанського   району у сфері захисту економічної конкуренції.

Після завершення наради Тетяна Савчин проведе прийом громадян з особистих питань.