Депутат Севастопольської міськради почав збір підписів під зверненням до Путіна з проханням ввести війська в Україну


Депутат Севастопольської міськради Сергій Смольянінов почав збір підписів під зверненням до президента Російської Федерації Володимиру Путіну з проханням ввести війська в Україну.

Відповідна петиція була зареєстрована 1 грудня на сайті міської соціальної мережі "Севастопольське віче", повідомляє РБК.

На думку депутата, після відмови Президента України Віктора Януковича від підписання асоціації з Євросоюзом західні спецслужби ініціювали спробу повалення законної влади в країні.

"Для чого організовані заворушення і проплачені мітинги в ряді міст України та інформаційні атаки в ЗМІ", - наголошується в петиції.

Зокрема, як зазначає Смольянінов, на сайті Білого дому США була розміщена петиція, автори якої просять Президента США Барака Обаму здійснити військову інтервенцію збройних сил США в Україну для повалення режиму Януковича.

"Звертаємося до Вас і просимо надати військову та іншу допомогу братньому народу, уряду та Президента України для захисту суверенітету країни, російського населення Криму та інших регіонів України. Просимо погодити з урядом України введення на територію країни збройних сил Російської федерації, для захисту від армії США і їх НАТО-вських агресорів", - йдеться в петиції Смольянинова.

Станом на 9:00 2 грудня під петицією зібрано 27 підписів.