Депутат-укропівець зманіпулював, аби перекласти вину за оголений виступ ХЗВ на мера


Сьогодні, 21 червня триває сесія Івано-Франківської міської ради. На засіданні присутні 23 депутати.

Під час розгляду звернень від депутатів, виступив депутат-укропівець Мстислав Тарас, який переклав вину за оголений виступ ХЗВ на міського голову, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Зокрема, за словами обранця, до нього звернулась мама 9-річного Василька Іваніва, який побачив на сторінці мера фото з виступу ХЗВ.

"Нелегальне фото було зроблене мером на закритому нічному заході, на якому організатори та виконавці заборонили будь-які фото та відеозйомку. Фото із заходу підпільно зроблене мером і розповсюджене через соцмережу побачили тисячі дітей та підлітків міста. За нашою інформацією, мер окремо оплатив, щоб артисти вдягнули саме такий одяг - "дитячу шкарпетку", - зачитав звернення Тарас та вручив меру дитячу шкарпетку.

Така заява та "подарунок" викликали регіт у залі. Адже, як відомо, фестиваль фінансував фонд нардепа Олександра Шевченка, який є однопартійцем Мстислава Тараса.

Опісля секретар міськради попросила укропівця "не піаритись на рівному місці" і запитати в нардепа Шевченка, чому "Хамерман знищує віруси" виступали голими.

До теми: Мер каже освятити палац Потоцьких після виступу "найадекватнішого гурту України"

Що думають франківців про оголений виступ у Палаці Потоцьких? Версія Майкла Щура

Очільник прикарпатської поліції каже, що справу за оголений виступ не закриють