Депутат від Укропу ледь не зірвав сесію міськради


Сьогодні, 27 жовтня в Івано-Франківську розпочалась 16 сесія міської ради. На порядку денному 43 питання.

На початку формування порядку денного депутати від Укропу Володимир Олійник та Мстислав Тарас почали вимагати в міського голови, щоб той надав слово Олексію Замковому. Мовляв, він має право на виступ.

Однак міський голова Руслан Марцінків зауважив, що від останнього не було письмового звернення, тож наразі це не можливо. Марцінків все ж поставив це питання на голосування, та депутати не підтримали його. Опісля Олійник вибіг до мікрофона на трибуну та почав вимагати слова для Замкового.

Коли депутату вимкнули мікрофон, він подався у президію та "відібрав" його у Оксани Савчук.

Міський голова намагався вести сесію, однак змушений був оголосити перерву. Засідання продовжилось через декілька хвилин.

На порядку денному 43 питання. На початку формування порядку денного депутати від Укропу Володимир Олійник та Мстислав Тарас почали вимагати в міського голови, щоб той надав слово Олексію Замковому. Мовляв, він має право на виступ. Однак міський голова Руслан Марцінків зауважив, що від останнього не було письмового звернення, тож наразі це не можливо.

Марцінків все ж поставив це питання на голосування, та депутати не підтримали його. Опісля Олійник вибіг до мікрофона на трибуну та почав вимагати слова для Замкового.

Коли депутату вимкнули мікрофон, він подався у президію та "відібрав" його у Оксани Савчук. Міський голова намагався вести сесію, однак змушений був оголосити перерву. Засідання продовжилось через декілька хвилин.