Депутати Івано-Франківщини незадоволені виконанням Угоди соціально-економічного розвитку


На сьогоднішній сесії Івано-Франківської обласної ради депутати розглянули питання про виконання Угоди соціально-економічного розвитку між Івано-Франківською областю і Кабінетом міністрів.

Як доповів на сесійному засіданню заступник голови Івано-Франківської ОДА Ігор Зварич, Угода виконується на 40,6%, готується проектно-кошторисна документація на об’єкти будівництва. Цього року Івано-Франківська область, згідно рішення Кабміну, отримає 32 шкільних автобуси. Також збудовано реабілітаційний центр, в якому протягом усього року перебувають діти з обмеженими фізичними можливостями.

Проте депутати облради обурилися виконанням Угоди. Депутат Юрій Романюк заявив, що дані представників ОДА є брехнею, а сама Угода виконується лише на 10%. Тому Романюк вніс пропозицію призупинити розгляд даного рішення до наступного засідання сесії, аби запросити голову облдержадміністрації Михайла Вишиванюка і задати йому усі «наболілі» питання.

Дана пропозиція отримала підтримку депутатів облради. Стан виконання Угоди розглянуть наступного вівторка, на ІІ пленарному засіданні сесії Івано-Франківської облради.