Депутати вирішили не поспішати з призначенням нового керівника центру екстренної медицини


На черговій сесії облради депутати не розглядатимуть питання про призначення нового керівника обласного центру екстренної допомоги.

Зокрема таке рішення прийняли на засіданні президії обласної ради. За словами Олександра Сича, до нього звернувся трудовий колектив центру з проханням не спішити з призначенням на цю посаду Мирона Матейка, інформує Бліц-Інфо.

"Люди просять, щоб Матейко спочатку з ними зустрівся, презентував своє бачення розвитку невідкладної медицини, а вже тоді приймати рішення", - сказав голова облради.

На це Мирон Матейко пояснив, що зустрічався з представниками профспілки і все їм розповідав. Ніяких зауважень не було, тому не розуміє, чого ці люди хочуть.

Олександ Сич запевнив медика, що немає жодних заперечень щодо його кандидатури, проте оскільки є зареєстроване таке звернення, то краще не спішити і відкласти розгляд цього питання.

За цей час рекомендував кандидату зустрітися з колективом і вирішити усі болючі питання, щоб люди не приходили на сесію і не вимагали слова.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що директор департаменту охорони здоров'я ОДА Мирон Матейко претендує на посаду очільника обласного центру екстренної медицини. До нього цю посаду займав Володимир Похмурський, який написав заяву про звільнення.