Державні службовці Прикарпаття – одні з найкращих в Україні


На цьому під час форуму учасників Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» сьогодні наголосила перший заступник голови облдержадміністрації Марія Савка.
Вона зазначила, що державні службовці, які перемогли на конкурсі, є добрими професіоналами своєї справи і взірцями для інших управлінців.

Додамо, що переможцями конкурсу, який відбувся торік, стали двоє представників від області. Так, у номінації «Кращий спеціаліст» перемогу здобула головний спеціаліст відділу соціально-економічного розвитку управління економічного розвитку, торгівлі і туризму Косівської райдержадміністрації Ірина Дімбровська. Лауреатом у номінації «Кращий керівник» став начальник відділу транспорту та зв’язку департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури ОДА Юрій Труханівський.

«Державні службовці є своєрідним містком між владою і людьми, - підкреслила Марія Савка. – Задля цього кожен повинен працювати над собою, удосконалювати професійну майстерність, вміти креативно вирішувати поставлені завдання, динамічно і вміло знаходити правильні рішення на складні і непрості запитання, з якими звертаються жителі краю. Лише в такому випадку зростатиме довіра до влади, зміцнюватиметься її авторитет».

За словами першого заступника голови облдержадміністрації, в сучасних умовах державні службовці виконують важливі завдання і функції держави.  Їх успішна  реалізація допомагає втілювати в життя необхідні для соціально-економічного зростання країни та добробуту громадян реформи.

Марія Савка спільно з першим заступником голови обласної ради Василем Гладієм і керівником апарату ОДА Романом Маланієм привітали переможців престижного фахового змагання серед працівників управлінської сфери та побажали їм кар’єрного зростання, досягнення поставленої мети у справі сумлінного служіння державі.

Натомість переможці конкурсу поділися із присутніми досвідом та секретами тріумфу, закликали державних службовців активно брати участь у конкурсах та демонструвати власні знання та професійну майстерність.

Відділ взаємодії із засобами масової інформації та книговидання управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА