Держслужбовці з різних областей у Франківську поділились досвідом управління


Сьогодні, 23 листопада в Івано-Франківську провели підсумковий навчальний захід онлайн-курсу для служб управління персоналом «Управління персоналом на державній службі» на веб-платформі «Prometheus».

На заході зібрались понад 20 слухачів магістратури, держслужбовці Львівської, Закарпатської, Хмельницької та Івано-Франківської області, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

За словами директора інституту гуманітарної підготовки та державного управління ІФНТУНГ Дмитра Дзвінчука, заклад вже 21 рік здійснює підготовку за рівнем магістра.

"Світ міняється, міняється і ставлення до держслужби, очевидно, це вимагає зміни форм навчання, пошуку нових моделей та варіантів підготовки тих людей, які працюють в державній службі. Однією з таких форм є підвищення кваліфікації за дистанційним способом. Не всі керівники можуть двічі тричі на місяць приїжджати на навчання, тому ми зробили дистанційне",- розповідає Дзвінчук.

Радник голови ОДА Валерій Крецул зазначає, що сьогодні держслужбовцям дуже важливо розвиватися, захід створений саме для цього.

"Правильно, що ми беремо відлік з тих глибин, коли наш народ мав державність, ми повинні брати все ,що було напрацьовано предками, дивитись в майбутнє та вбирати в себе світовий і європейський досвід. Тішить, що останні роки так багато позивних змін. Треба, щоб служба ставала кращою, адже основне завдання державних службовців - служити народу, кожному персонально, тим хто потребує нас. Сподіваюсь, цей захід дасть позитивні результати",- наголошує Крецул.

На заході держслужбовці представлять своє бачення розвитку стратегії управління персоналом та розкажуть, яким чином вони взяли для себе нові знання в системі підвищення кваліфікації та як їх реалізують в життя.

Наостанок, магістрам вручать сертифікати та подарують навчальний посібник, авторами якого є викладачі університету.