“Дім Сірка” проведе Благодійний вечір на підтримку безпритульних тварин


Тут завжди гамірно… Хоча не завжди так людно. А от нині «Дім Сірка» приймає гостей – івано-франківських школярів. Їм тут раді. Адже, здебільшого, люди приходять сюди не просто так. А за «другом».

Дорога до притулку – грунтова. В негоду ходити нею особливо важко. Однак, волонтери благодійної організації щодня долають цей шлях. Бо ж під їхньою опікою – близько трьох сотень чотирилапих «вихованців». На території «Дому Сірка» справи не кращі. Доглядальники за тваринами скаржаться, тут немає навіть елементарних речей – світла та води. І майже половина вольєрів для собак практично не придатні для використання, пише ВЕЖА.

У тісноті, втім не ображені. Чотирилапі постояльці притулку не голодують, запевняють волонтери. Завдяки небайдужим людям їжі для тварин вистачає. На решту, кажуть, необхідні чималі кошти, яких у них немає. Відтак, з цією метою третій рік поспіль організовують Благодійні вечори. І традиційні аукціони. Цього року його запланували на кінець січня. І уже почали підготовку.

Благодійний вечір на підтримку безпритульних тварин волонтери проведуть наприкінці січня. Вартість запрошення – 200 гривень. Між тим, рік, що минув, благодійники називають доволі плідним. Майже тисячу домашніх улюбленців їм вдалося віддати в добрі руки. А близько двох сотень – врятувати від недуг. Нині сподіваються, серед іванофранківців таки знайдуться відповідальні… за тих, кого приручили.