Дівчата, яких у Побережжі збила автівка, одужують


Аварія сталася 9 листопада у с. Побережжя, що на Тисмениччині. Водій легковика вчинив наїзд на двох 17-річних дівчат. З місця злочину втік. Невдовзі його розшукали поліцейські.

Потерпілі отримали тілесні ушкодження та доставлені в обласну клінічну лікарню Івано-Франківська. Зокрема, одна з дівчат, Христина Кушецька дуже постраждала. Наразі дівчата почуваються краще та потрохи одужують. Про це йдеться на сторінці "Медичний центр доктора Бубновського в Івано-Франківську".

"Пацієнтка нашого центру, яка проживає у сусідньому селі потерпілих поспілкувалась з мамою Христі Кушецької та з самою потерпілою Оленкою Мацьків. На даний момент Оленка вже перебуває вдома. За її словами почуває себе нормально, але через тріщину у тазовому відділі лікарі рекомендують їй лежати, якнайменше ходити та неперенавантажуватись", - пишуть на сторінці.

Христя все ще перебуває у лікарні. Був момент, коли у дівчинки відказали всі органи, але з Божою поміччю вона пережила це і зараз перебуває вже у звичайному відділенні. Вчора їй прооперували ногу. За органами черевної порожнини лікарі все ще ретельно слідкують. 

На даний момент на лікування Христинки пішло приблизно 70 тисяч гривень але не відомо скільки ще буде потрібно. Дівчинка не опускає руки і з кожним днем все більше вірить у своє світле майбутнє, так само як і її чудова матуся.

"З вашою допомогою збирались немаленькі суми, які так важливі для родини. Тому всі, хто все ще залишається небайдужим до чужого горя: давайте ще трохи допоможемо фінансово (хто скільки може, навіть якщо 200 людей кине по 20-30 грн це вже буде непогана допомога), щоб Христинка мала змогу завершити своє лікування і повернутись додому повноцінно здоровою дівчинкою", - закликають про допомогу.

Рахунок матері Христі (Кушецької Наталії) 4188 3701 3252 1892