Дівчина з Коломийщини терміново потребує дорогої операції


У 23-річної Андрусяк Наталії з села Мишин Коломийського району - остеосаркома нижньої третини правої стегнової кістки.

Дівчині потрібна дороговартісна операція на ногу. Про це вона повідомила на власній сторінці у мережі, пише Бліц-Інфо.

Історія прикарпатки почалася ще 2011 році. Рак вона перемогла, але залишилися проблеми з ногою, які потребують швидкого вирішення. Дівчині знову потрібна операція, яку погодилися зробити в Харкові (минула була у Києві).

"Як сказав лікар - "У всіх європейських країнах таку операцію повністю оплачує держава, але, на жаль, у нас це повністю лягає на плечі хворого". Так вийшло і в мене. Це не планова операція, тому що даний протез не був тимчасовий, а розрахований на років так 20-25, а то й на все життя, але мій організм вирішив що достатньо 8 років",- пояснює дівчина.

Вартість протезу, який виготовлятимуть у Німеччині становить 694 236 грн. Для сім'ї - це дуже велика сума. Наталія додає, що за такий короткий проміжок часу вдалося зібрати надзвичайно багато

"Відгукнулася неймовірна кількість небайдужих людей зі всієї України і світу, і я безмежно всім вдячна за допомогу. А ще вдячна за слова підтримки, які надходили в особисті повідомлення, коментарі до переказу на карту (дуже багато хороших слів ). Так, більша частина вже зібрана, але це ще не все, тому прошу МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ, для мене це дуже важливо. Дякую!",- просить прикарпатка.

Світлина від Natalia Andrusyak.

Читайте нас у FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!