Дівчинка з Прикарпаття стала Little World Fashion Top-Model 2018


Юна прикарпатка Вікторія Адамчук, отримала титул Little World Fashion Top-Model 2018.

Нещодавно в Києві відбувся Міжнародний конкурс World Fashion Top-Model 2018, який проходив паралельно з українським конкурсом юних моделей.

Тема фестивалю – «Emoji Gsme». Кожен учасник повинен був підготувати свій Fashn Look в стилі Emoji та достойно його продемонструвати в дефіле. Крім того юні моделі демонстрували одяг відомих дизайнерів та Модних Домів України.

Вікторія Адамчук демонструвала колекцію Nacho. Фінальний вихід відбувався у сукнях срібного кольору, на якому сукню дівчинка демонструвала від івано-франківського дизайнера Вікторії Белей. До конкурсу Вікторію підготувала Оксана Глушко.

Віка стала переможцем у віковій категорії Little і отримала титул Little World Fashion Top-Model 2018.

У конкурсі брали участь моделі з України, Естонії, ОАЕ, Тенеріфе (Канарські острови), Кенії, Угорщини та ін. Гала-концерт проходив у сучасному концертно-виставковому центрі «Парковий» в мальовничому парку над Дніпром. Також учасники конкурсу відвідали розважальний центр «Дитяча планета» де весело провели час, а також зустрілися з відомим у світі моди фотографом Вадимом Яцуном, який провів майстер-клас з фотопозування.

А ще юні моделі відвідали майстер-клас відомої моделі світового рівня, володарки титулу Miss Model of the World-2017 Лілії Галушко.