Для нудьги немає часу. Куди варто піти у Франківську цього тижня


Листопад, холод, похмура погода - все так і манить провести вечір вдома. Втім, в Івано-Франківську щодня відбувається багато цікавих подій. І погана погода - не привід для нудьги.

Кореспондентка Бліц-Інфо зібрала цікаві події, що відбуватимуться у нашому місті вже цього тижня - з 18 до 24 листопада.

На понеділок, 18 листопада можна запланувати похід на виставку. До прикладу, у Музеї Мистецтв Прикарпаття триває виставка творчих робіт Уляни Белей та Любов Оробець, мешканок Будиночок сиріт з інвалідністю “Оселя Віри, Надії та Любові”.

 Детальніше про виставку тут. 

Також цього ж дня о 19:30 розпочнеться лекція "Як побудувати взаєморозуміння в парі. Танго з Артемом та Ольгою Савельєвими".

Те, як ви взаємодієте з іншими людьми, напряму впливає на ваше життя. Гармонія в родині, кар'єрний зріст і матеріальний добробут - це результати вашої взаємодії з іншими людьми.
Коли вас оточують люди, які вас розуміють, ви не тільки відчуваєте себе більш щасливо, а й досягаєте кращих результатів.
Саме тому дуже важливо навчитись знаходити взаєморозуміння не тільки з вашим партнером, а й з оточуючими вас людьми.
Хочете навчитись мистецтву побудови взаєморозуміння? Приходьте на цю лекцію.

Місце проведення: вул. Галицька, 29 (Вільний простір "Вдома"). Умови участі та реєстрація тут.

У вівторок, 19 листопада о 18:00 в івано-франківському драмтеатрі зіграють виставу "Кар'єрні ігри. Обман без антракту."

Щоб отримати одну єдину бажану посаду в крутій компанії, чотирьом претендентам доведеться виконати декілька непростих та відверто провокаційних завдань рекрутера... Але фінал буде несподіваним. Любителям захоплюючих квестів рекомендується!

Квитки можна придбати у касі театру та за посиланням.

Також у вівторок іванофранківців кличуть на публічну розмову про проблеми гомосексуальности в родині з нагоди виходу перекладу книжки канадської письменниці й активістки українського походження Рубі Свансон «Сімейна цінність. Спогади мами ґея».

Світлина від Часопис КРИТИКА - Journal KRYTYKA.

Авторка розказує про свій досвід життя, коли дізналася, що її молодший син – ґей. У розмові візьмуть участь перекладачі книги Остап Українець і Катерина Дудка, а також блоґерка, письменниця та мама чотирьох синів Людмила Лінник. 

Вхід вільний. Місце проведення: Підземний перехід Ваґабундо.

У середу, 20 листопада з 9.00 до 21.00 відбуватиметься відкрита презентація методу позитивної психотерапії від Франківського центру позитивної психотерапії "Positum" . 

Лінійки тренерів:

9.00 - 11.00 - Сніжана Черній "Медитація мандали внутрішнього світу! Створення власної мандали: позитивна психотерапія і власний ресурс".

11.00 - 13.00- Наталія Голомідова «Чому я негарна/негарний: У пошуках власної краси: психологія тексту та стилю».

13.00 - 15.00 - Зореслава Попович "Активуй свої ресурси. Відчуй силу Духу".

15.00 -17.00 - Ольга Радченко і Тетяна Колодрубська: авторська трансформаційна гра "Відтінки моїх стосунків".

17.00 - 19.00 - Лариса Шикер "Майстер-клас від МАЙСТРА: Я - майстер свого світу".

19.00 - 21.00 - Галина Дичковська і Тарас Рабій: "Територія БОБРА: Самоусвідомлення або як навчитися жити власним життям і не жити життям інших на прикладі бобра".

Квиток на цілий день - 300 грн. Місце проведення: вул. Любомира Гузара, 49, оф.302 (колишня Новгородська, над «Єврошопом» чи тепер Obnova).

Також 20 листопада о 19:00 в конференц-залі Promprylad.Renovation пройде зустріч під назвою "Якщо можеш, не пиши!".

Спікерка – Elena Alchanova, Content Master Beetroot Academy, колумністка проєкту The Devochki та екс-журналістка освітньої платформи LABA. Олена має 5 років досвіду роботи з інтерв’ю, аналітичними статтями, колонками – як журналістка, копірайтерка та редакторка. Вона допоможе тобі почати писати, а також – подивитися на власні твори з критичного боку.

Вхід вільний, але реєстрація обов’язкова: http://bit.ly/2Wo2Z8k

Світлина від Beetroot Academy - Ivano-Frankivsk.

Цього ж дня о 19:00 на сцені обласної філармонії "Новий театр" зіграє психологічний трилер «Людина-подушка».

Тільки для сміливих і дорослих! Тут є все: злочин, містика, загадка, любов, несподівана розв'язка. Все як у хороших психологічних трилерах-детективах! Мартіну Макдонаху в цій справі не має рівних.  Якщо у вас із нервовою системою все гаразд, ви скучили за гострими відчуттями і ваш ораганізм потребує перезагрузки, запрошуємо на виставу «Людина-подушка» 

Світлина від НОВИЙ ТЕАТР.

Вечір п'ятниці 22 листопада можна провести на музично-поетичному турі з відкритим мікрофоном у Підземний Перехід Ваґабундо.

Oleg Gorovyi з сольним проектом Час від часу разом з поетесою та музиканткою Єлизавета Жарікова (Liza Zharikova) дають тур містами України. Це ваша ідеальна можливість провести осінні вечори, насолодившись чудовими текстами та загадковими звуками мелодій.

Світлина від ArtSkin.

І кожний з вас отримає можливість стати мимовільним учасником туру та прямо на концерті дати волю своєму самовираженню. Будь це пісня, або вірш, або твої думки. Це буде дуже цікаво та незвично, про деталі відкритого мікрофону - детальніше у події.

У неділю, 24 листопада до Івано-Франківська  завітає Джамала. Відома співачка дасть концерт, присвячений десятиріччю творчої діяльності. Вартість квитків від 450 до 800 гривень. Придбати можна за посиланням.

Світлина від Event-Agency Smart.ua.

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!