Для охорони порядку на Прикарпатті створять "Громадську варту"


В Івано-Франківській ОДА відбулась зустріч із керівниками правоохоронних органів та представниками громадських спілок учасників АТО Прикарпаття.

На нараді йшлося про те, що задля упередження вчинення будь-яких неправомірних дій, та з метою забезпечення правопорядку на Прикарпатті запрацює проект «Громадська варта», який об’єднає правоохоронні органи та громадські організації учасників антитерористичної операції», інформує прес-служба ОДА.

Як зауважив Олег Гончарук, забезпечення правопорядку на території області потребує конструктивних та консолідованих дій як органів влади, так і представників громадськості. Адже на Прикарпатті часто проводяться різноманітні багатолюдні заходи, під час яких можуть вчинятися різного роду правопорушення та провокації.

Варто додати, що реалізувати проект запропонував начальник головного управління Національної поліції в області Віктор Шкутов. За його словами, бійці АТО долучатимуться до роботи проекту виключно на громадських засадах. Спільно із правоохоронцями забезпечуватимуть правопорядок під час різноманітних заходів та святкувань.