До чого призводить секс на одну ніч


Для когось секс на одну ніч – чудовий спосіб додати барв до свого статевого життя, а хтось боїться випадкових зв’язків більше, ніж пожежі. Добре це чи погано – кожен воліє вирішувати сам. У будь-якому разі випадковий зв’язок матиме наслідки.

Що найгіршого може статися? Спільно з експертами компанії Durex ми вирішили розібратися у цьому питанні.

Інфекції, що передаються статевим шляхом

Секс на одну ніч обов’язково має бути захищеним. Єдиний бар’єрний засіб захисту – презерватив. Він убереже від зараження інфекціями, що передаються статевим шляхом. Особливо небезпечні – ВІЛ та венеричні захворювання: сифіліс, гонорея тощо. Також незахищений статевий акт може призвести до появи хламідіозу, трихомоніазу, герпесної інфекції, вірусного гепатиту, вірусу папіломи людини тощо. Останній, до речі, назавжди залишиться в організмі.

Небажана вагітність

Окрім отримання «букету» інфекцій, жінка може завагітніти. У разі випадкового сексу така вагітність є небажаною. У жінки є 72 дві години аби запобігти цьому. Зокрема існують лікарські екстрені препарати (Постинор, Гінепристон), котрі переривають вагітність у перші три доби після незахищеного контакту. 

Емоційна пригніченість для жінок

Близькість на одну ніч не означає романтику в жодних проявах. Жінкам це найважче усвідомити. У повноцінні стосунки, почуття і кохання вона не перероджується. Водночас може з’явитися відчуття порожнечі й розчарування короткочасною втіхою. 

Також трапляються непоодинокі випадки прояву докорів сумління. Але навіщо корити себе, коли все вже сталося. Просто ставтесь до цього як до цікавого експерименту. Якщо ви вирішили підійти до сексуальної пригоди свідомо, на сайті Durex.ua є поради, як отримати від цього максимум задоволення.

Сором

Здебільшого таке почуття виникає в обох партнерів, якщо до сексу вони були довго знайомі, наприклад, друзі, сусіди, колеги. Особливо якщо їм доведеться удавати ніби нічого не відбулося. Якщо обидва не бажають продовжувати стосунки, радимо перший час уникати контактів, навіть зорових. Зокрема, перейти до іншого кабінету на роботі чи змінити час виходу з дому аби не перетинатися з сусідським хлопцем. А от чи витримає дружба такий експеримент, невідомо.

Страх викриття для одружених

У зради багато причин. Зараз ми не розглядаємо постійні стосунки на стороні. Іноді у житті навіть ідеального подружжя трапляється випадкова інтрижка на одну ніч чи курортний роман. Найнеприємніший наслідок для зрадника, звісно, страх бути викритим.

Можливо, секс був незапланований, а спровокований пристрастю чи поривом емоцій. І тепер багато сил чоловіка (чи дружини) буде спрямовано на замовчування. Для більшості людей це психологічно важко, й іноді вони самі зізнаються, що колись зрадили.

Чи варто?

Перш за все, випадковий секс – це нові відчуття. Флірт, експеримент, жага до необдуманого вчинку підігрівають бажання спробувати короткочасний зв'язок з малознайомою людиною. Можна дозволяти собі все: рольові ігри, нові пози та найсміливіші інтимні фантазії. Усвідомлення того, що завтра ви розійдетеся в «різні боки», допомагає позбутися комплексів і дійсно зняти напругу.

Друга перевага – ніяких зобов'язань. Просто взаємне задоволення — й нічого більшого. Навіть якщо особисте життя не складається, фізіологічні потреби нікуди не зникають. І секс на одну ніч дозволяє тримати себе в тонусі, піднімати самооцінку й при цьому насолоджуватися свободою, яку особливо полюбляють чоловіки. Потурбуйтеся про власну безпеку та отримуйте задоволення!