До Дня боротьби з раком молочних залоз - ЗНИЖКА 50% НА УЗД!


Рак молочної залози належить до найпоширеніших новоутворень в Україні і посідає перше місце (18%) в структурі онкологічної захворюваності серед жінок. 15 жовтня - Всесвітній День боротьби з раком МЗ.

Як попередити захворювання?

Шанси на успіх і лікування будуть значно вищими, якщо виявити пухлину на початковому етапі її розвитку, при мінімальному розмірі. Це дає можливість досягти 5-річного виживання у 97-100% хворих. Тому раннє виявлення РМЗ – одна з головних можливостей вплинути на перебіг хвороби, ефективність її лікування та на якість життя хворої.

Для його раннього виявлення важливо дотримуватися ГОЛОВНОГО ПРАВИЛА - УЗД молочних залоз 1 раз на рік (до 35 років), 2 рази на рік (після 35 років)

 

Традиційно до дня боротьби з раком молочних залоз тільки у Медичному центрі Оксфорд Медікал Ви маєте можливість пройти УЗД обстеження молочних залоз з неймовірною знижкою - 50%!!!

Вартість обстеження зі знижкою - 75 грн. Знижка діє з 8.10.18 до 21.10.18 включно!

ЗАХИСТІТЬ СЕБЕ - ПРОЙДІТЬ ПРОФІЛАКТИЧНЕ ОБСТЕЖЕННЯ НА РАК МОЛОЧНОЇ ЗАЛОЗИ!

І пам’ятайте, що чим швидше Ви звернетесь до лікаря, тим простішим буде лікування. А можливо, Ваша передбачливість виявиться своєчасною, і розвитку хвороби вдасться запобігти.

Кількість місць обмежена! Запис за телефоном: (067) 3 777 299, (050) 3 777 299

Медичний центр «Оксфорд Медікал»: вул. Василіянок 1, вул. Незалежності 93А.