До Франківська приїде міністр закордонних справ Павло Клімкін


30 листопада з робочим візитом в Івано-Франківську перебуватиме Міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

З самого ранку Павло Клімкін приїде в ПНУ ім. В. Стефаника, де покладе квіти до обеліску студентам та викладачам, які загинули у боротьбі за Незалежність України
Вже о 10.30 год. в актовому залі Прикарпатського національного університету ім.В.Стефаника Міністр зустрінеться зі студентами вишу, громадськими активістами, учасниками АТО, ВПО, представниками малого і середнього бізнесу, міської та обласної влади.

Під час зустрічі міністр розповість про розвиток міжнародного співробітництва, технічну допомогу, гранти, сприяння залученню інвестицій, а також про можливості створення малого та середнього бізнесу з метою зменшення міжнародної трудової міграції.

О 12.30 за участі Міністра, Надзвичайного та Повноважного Посла Естонії в Україні та керівника Центру української культури в м.Таллінн Анатолія Лютюка від Прикарпатського торгового дому буде відправлено 13 т гуманітарної допомоги на Схід України. Продукти закуплені завдяки фінансовій підтримці Міністерства закордонних справ Естонії.

Під час перебування в м.Івано-Франківськ Павло Клімкін також має намір відвідати Івано-Франківські загальноосвітні школи І-ІІІ ступенів № 3 та № 18.