До кінця 2019 в Івано-Франківську збудують басейн для міжнародних змагань


Управління капітального будівництва визначило підрядника робіт з будівництва басейну в Фізкультурно-оздоровчому комплексі на вул. Симоненка, 13.

За перемогу у тендері змагалося три фірми: ТОВ "БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ ТРЕЙДЗАХІДБУД", ТОВ "Концерн "Київпідземшляхбуд" та ПП "МАСТАК-СЕРВІС".

Переможцем стала компанія ТОВ "БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ ТРЕЙДЗАХІДБУД", яка запропонувала найнижчу ціну - 83 млн. 321 тис. 474 грн. Роботи з будівництва мають бути завершені до 31 грудня 2019 року, інформує Бліц-Інфо.

Вапрто зауважити, що згідно з проектом передбачено два басейни: для дорослих спортсменів і для дітей. Перший матиме розміри 25 на 16 метрів, другий – 12 на 6 метрів. Трибуни зможуть вмістити орієнтовно 80-100 глядачів.

Також у планах тренажерний зал, облаштування кімнати для тренерів та суддів, роздягальні, гардеробна, дитячі ігрові та освітні студії, спортивні студії, кафе. Важливим елементом спортивного комплексу стане встановлення шахти-ліфта індивідуального опускання у водойму для людей з особливими потребами.

До теми: Проект будівництва басейну на Симоненка обійдеться бюджету у півмільйона гривень