До кінця тижня на Декабристів запрацює нова тролейбусна зупинка


Нещодавно на перехресті вулиць Декабристів-Тисменицької встановили нову зупинку.

Міцевим мешканцям дуже сподобалась нова зупинка, проте з її встановленням виникла невелика проблема. Люди не знають на якій із зупинок чекати на тролейбус, адже вони знаходяться за кілька метрів одна від одної. Про це в мережі Facebook написала франківчанка Мар'яна Самборська.

"Зупинка на вул.Декабристів нова,гарна але є велике АЛЕ... Як пасажир має дізнатись про те,що вона діюча (бігаючи від старої зупинки до нової благаючи водія зупинитись хоч десь?) Сьогодні вранці стою на старій - тролейбус зупиняється на новій, біжу на нову, так вгадайте, він зупиняється на старій", - обурюється жінка. 

Як пояснив кореспонденту Бліц-Інфо начальник УТІЗ Олег Ганчак, нова зупинка запрацює вже до кінця тижня, а до того часу тролейбуси мають зупинятися на старій.

"Щоб встановити нову зупинку роблять спеціальні бетонні основи на 70 см вглиб. Щоб вони застили і зупинку можна було використовувати потрібен час. Ми вже приступили до роботи і сьогодні-завтра нова зупинка буде готова до експлуатації", - пообіцяв Ганчак.

Начальник управління також пояснив, що не можна просто так взяти і перенести зупинку, для цього є ціла процедура.

"Тролейбуси мають зупинятися відповідно до знаків. На новій зупинці їх ще не встановили. Затримка за МДК, адже вони їх встановлюють на наше замовлення",- пояснив чиновник.