До прикарпатського підприємця прийшли з "роз'ясненнями" підозрілі податківці


Подія вчора трапилась в селі Яблуниця. На прокат прийшли люди ,які представились податковою службою, але не мали відповідних документів.

Про це в соцмережі повідомив прикарпатський депутат і підприємець Андрій Марійчин.

"До мене на прокат, як до приватного підприємця, зайшла Івано-Франківська податкова. Цитую: " Ми прийшли провести роз'яснювальну роботу". Вони спитали моє прізвище і ідентифікаційний код і більше питань до мене не було. І хотіли піти геть. Але я попросив, щоб вони показали своє посвідчення і документ, на основі якого вони до мене прийшли. Мені була дана відповідь, що вони посвідчень не мають, і показали незрозумілі довідки. А потім скинули мені на вайбер розпорядження, згідно якого, ніби-то, вони працюють. І тут я зрозумів, що дані особи є шахраями. Я викликав поліцію. До приїзду поліції, вони вперто не хотіли представитись. Дані особи, любим чином, хотіли піти геть, а один з них просто утік. Я припускаю, що він, можливо, мав гроші, які вже "збили" з інших підприємців. Поліція встановила даних осіб написали пояснення", - розповідає підприємець. 

Також за словами Марійчина, він написав заяву на ім'я начальника Яремчанської поліції, щоб розслідували дану справу і довели до суду. 

Читайте Бліц-Інфо в Telegram. Тільки найважливіші новини!