До травня на утримання прикарпатських доріг витратять 26 мільйонів гривень


Сьогодні, 6 лютого в Івано-Франківську відбулось засідання постійної комісії обласної ради з питань розвитку промисловості, будівництва, архітектури, дорожнього та житлово-комунального господарства.

Серед іншого, депутати розглянули питання "про використання коштів на експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення", інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

За словами директора департаменту будівництва, житлово-комунального госпрдарства, містобудування та архітектури ОДА Володимира Рашкевича згідно договору, який діє від листопада 2018 до травня 2019, на утримання доріг передбачено 31.4 мільйони гривень.

Наразі в департаменті залишилось 26 мільйонів 928 тисяч гривень. Вони підуть на два напрямки - зимове утримання доріг та ведення дрібного ямкового ремонту.

"В тих місцях, де наші дороги потребуватимуть ремонту, витратимо ці кошти. Наразі назвати дороги, які ремонтуватимемо - неможливо", - зауважив Рашкевич.

Загалом на утримання доріг в лютому планують використати 6 мільйонів, а у березні - 9 мільйонів. Кошти, які залишаться, також підуть на ямковий ремонт.