До загонів самооборони Євромайдану записалися 4 тисячі людей


У загони самооборони Євромайдану вже записалися понад 4000 осіб. Про це в Штабі національного опору повідомив керівник комендатури загонів самооборони Андрій Левус.

За його словами, члени загонів самооборони отримують відповідний інструктаж, зокрема, з безпеки і з надання першої медичної допомоги. Крім того, зазначив Левус, вже завтра представлять окрему Службу охорони журналістів. «Кожен журналіст за потреби зможе звернутися на гарячу лінію і попросити про допомогу. Ми будемо надавати по 5-10 хлопців, які будуть вас захищати в разі силових акцій», — говорить активіст, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ.

Левус додав , що комендатура загонів самооборони знаходиться в Будинку архітектора, з керівництвом якого підписано договір оренди. «Ніякого силового захоплення будівлі не відбувалося», — підкреслив він.

Також, за його словами, ліворуч від сцени Майдану стоїть намет , де цілодобово відбувається прийом усіх бажаючих записатися в загони самооборони. Нагадаємо , опозиція оголосила про проведення 15 грудня народного віче на Майдані Незалежності. Одночасно Регіонали збираються провести альтернативний мітинг на Європейській площі.