Доба в АТО: четверо загиблих захисників, четверо поранених


Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 15 разів порушили перемир’я. У результаті бойових дій загинули двоє наших воїнів, ще один був поранений. Крім того, унаслідок підриву на невідомих вибухових пристроях загинули 2 і отримали поранення 3 українських захисників.

Наприкінці минулої доби ввечері і вночі російсько-окупаційні угруповання сконцентрували вогневі провокації, в основному на Донецькому і Приморському напрямках, інформує прес-центр штабу АТО у Facebook.

«Так, після 18 години бойовики двічі били з 82-міліметрових мінометів і один раз із протитанкового гранатомету на підступах до Водяного. Також під вогонь мінометів калібру 82 міліметри, гранатометів двічі потрапили наші позиції неподалік Талаківки», – йдеться у зведенні.

Зазначається, що на Донецькому напрямку проросійські найманці починаючи з 19.30 і майже до опівночі з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали оборонців Авдіївки. З цієї ж зброї окупанти били по опорних пунктах сил АТО у районі Зайцевого та Луганського. А внаслідок обстрілу українських укріплень неподалік Верхньоторецького отримав поранення один наш військовий.

А на Луганському напрямку ворожа провокація із застосуванням стрілецької зброї зафіксована біля Трьохізбенки.