Доба в ООС: 13 обстрілів бойовиків, одного українського воїна поранено


Окупанти 13 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ, легко поранив одного військовослужбовця зі складу Об'єднаних сил.

Про це повідомляє штаб ООС, пише Укрінформ.

"Окупанти 13 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. У трьох випадках противник застосував озброєння, заборонене Мінськими угодами. Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Крім того, ворог, з мінометів калібру 82 мм, двічі відкривав вогонь неподалік Кримського та один раз – поблизу Пісків. Загалом, для обстрілів, противник використав 39 мін", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, упродовж минулої доби ворог стріляв по наших позиціях ще й на підступах до населених пунктів Троїцьке, Новолуганське, Шуми, Невельське, Тарамчук, Мар'їнка, Чермалик та Гнутове. Вогонь з важкого озброєння у цих випадках не відкривався.

"У ході бойових дій легко поранено одного військовослужбовця зі складу Об'єднаних сил", - додали у штабі.

Також відомо, що від початку цієї доби противник провокував наших оборонців на підступах до Гнутового. Втрат серед українських військових немає.

За даними розвідки, 8 грудня трьох окупантів було знищено, а ще чотири особи зі складу збройних формувань Російської Федерації обліковані, як санітарні втрати.