Долинські освітяни збираються відписати понад 200 тисяч фірмі, що позмагалась із своїм працівником


Управління освіти, молоді та спорту Долинської районної державної адміністрації, що в Івано-Франківській області, 26 грудня опублікувало протокол про намір укласти договір з ТОВ «Галицька торгова компанія» на закупівлю риби.

Сума договору становитиме 220 тис. грн, про це стало відомо з порталу публічних закупівель Prozorro, пишуть Наші гроші.

За ці кошти придбають 1900 кілограм хека та минтаю по 69 грн/кг та ще 640 кг філе невідомої риби по 139,5 грн/кг. Причому на гуртовому ринку «Шувар» станом на 11 січня філе минтаю можна було купити по 66,5 грн/кг, тушки хеку – по 77 грн/кг. Щодо філе, то пангасіус коштував 89 грн/кг, морський окунь – 90 грн/кг.

Крім переможця участь у торгах взяв лише приватний підприємець Василь Титиш із пропозицією на 12 тис. грн дорожчою. Під час аукціону учасники не торгувались та не знижували ціну.

Варто зазначити, що учасники аукціону завантажили документи з різницею у 2 хвилини з однаковими назвами архівів та ідентичними помилками. Багато документів оформлені ідентично, хоча замовник не надавав шаблони або взагалі їх не вимагав.

Крім цього обидва учасники зазначили однаковий контактний номер телефону: (03477) 25694.

Серед документів обох учасників є медична книжка Василя Титиша, де зазначено, що він є водієм-експедитором у ТОВ «Галицька торгова компанія».

Власне Василь Титиш орендує приміщення та транспорт у «Галицької торгової компанії», а також серед найманих працівників учасників торгів трапляються одні й ті ж особи.

ТОВ «Галицька торгова компанія» зареєстрована в місті Долина, а його власниками є Марія Шимків, Йосиф, Микола та Ігор Титиші. Засновники фірми мають по-батькові «Пантеймонович/Пантелеймонівна», як і їх конкурент приватний підприємець Василь Титиш.

З 2018 року ТОВ «Галицька торгова компанія» отримала 54 замовлення на 2,85 млн грн, переважна більшість із них – за неконкурентною процедурою.