Донбас: окупанти гатять із мінометів та БМП


За минулу добу російські окупаційні війська тричі обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил, чотири рази застосувавши заборонене Мінськими домовленостями озброєння і випустивши 38 мін калібрів 120 та 82 мм.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

“Усі обстріли наших позицій противник здійснив у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": з мінометів калібру 82 мм – поблизу селища Золоте-4; з мінометів калібру 82 мм та стрілецької зброї – у районі населеного пункту Новолуганське; з мінометів 120-го та 82-го калібрів, а також озброєння бойової машини піхоти – біля міста Попасна”, - йдеться в повідомленні.

Серед особового складу підрозділів Об'єднаних сил утрат немає.

Жоден обстріл ворога не залишився без адекватної відповіді Об'єднаних сил.

За даними розвідки, 24 березня вогнем у відповідь двох окупантів було знищено та одного поранено.

Від початку поточної доби ворог двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": зі снайперської зброї – у районі населеного пункту Луганське; з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу селища міського типу Новотошківське.

Унаслідок обстрілів двоє українських захисників отримали поранення.

На обстріли противника підрозділи, які зазнали вогневого впливу, відповіли адекватним вогнем. Втрати окупантів уточнюються.

Об'єднані сили надійно контролюють противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню.