Допоможіть врятувати життя 5-річному Денисику!


Денису Леонову зараз майже 5 років. Ходив у дитячий садок, любив грати у футбол та мав багато друзів. Батьки навіть не здогадувалися, що у нього гострий лімфобластний лейкоз.

У серпні минулого року раптово піднялась температура, збільшились лімфатичні вузли, батьки думали, що це звичайна застуда. Після відвідання педіатра в Косові, здачі аналізів і додаткових обстежень в обласній дитячій клінічній лікарні, Денисові поставили діагноз, який підтвердили у київському "Охматдиті". 

Дитина була у дуже важкому стані, тому лікування починали у столиці. Зараз хлопчик перебуває в онкогематологічному відділенні ОДКЛ. Після введення третьої хімії у Денисикарізко впали аналізи, з’явився стоматит, болів живіт, в животику набралась вода. Для того, щоб витягнути дитину з важкого стану, лікарі безліч разів вливали Денисику тромбоконцентрат, кров та плазму. 

Родина витратила дуже багато коштів. Зараз Денис пройшов першу фазу першого протоколу лікування. Попереду ще довге та складне лікування. Допоможіть врятувати дитину, аджеДенисик дуже хоче повернутись до свого звичного дитячого життя.

Домашня адреса: вул. Незалежності, 96-А, Івано-Франківська обл., м. Косів

Реквізити для надання допомоги:

Отримувач: БО "БФ ТИ-АНГЕЛ"

р/р: 26000060398106

КОД (ЄДРПОУ): 36321738

Код банку (МФО): 336677

Банк отримувача: ПриватБанк

Призначення платежу: благодійна пожертва на лікування Леонова Дениса

Рахунок в євро:

BENEFICIARY: CF "You ANGEL" 

ACCOUNT: 26002052512277

BANK OF BENEFICIARY: PrivatBank, DNEPROPETROVSK, UKRAINE. 

SWIFT CODE: PBANUA2X. INTERMEDIARY BANK: JP MORGAN AG, FRANKFURT, GERMANY, SWIFT CODE: CHASDEFX. 

CORRESPONDENT ACCOUNT: 6231605145

Репортер