Дорожники розповіли, коли можливе перекриття мосту в Нижневі


Днями в соцмережах поширилися чутки про перекриття руху на мості через Дністер в селі Нижнів Тлумацького району.

"Почуте в Монастириському районі: автомобільний міст в Нижневі закриють на 3 роки на ремонт, в звязку із тим, що в нього підмиті опори, і він просто собі висить. Тим часом, обїзд буде через Дорогу Ярості і Страсті, з Монастириська на Галич. Хто щось знає більше?", - написав Андрій Мельничук

В кометарях до допису люди почали активно обговорювати чи це насправді так і про можливі варіанти переправи через річку.

Втім, як запевнили кореспондентку Бліц-Інфо в прес-службі Служби автомобільних доріг в області, ці чутки є вигадками людей.

"Жодної необхідності перекривати міст зараз немає. Якщо будуть перекривати, то це буде наступного року коли за інвестиційним проектом будуватимуть бетонну дорогу на Н-18. Тоді необхідно буде перекривати і робити об'їзд, бо бетонна дорога за технологією не може робитися як асфальтована, по одній смузі. Там заливається все суцільним шаром, вона мусить кілька тижнів застигати. Тоді дійсно доведеться на якийсь час закривати. А зараз ніякого перекриття не планується", - сказала прес-секретар САД Людмила Стражник.