Дорожники розповіли, в якому стані автошляхи Прикарпаття


Станом на 8.00 30 грудня проїзд дорогами загального користування державного значення, а зокрема перевалами, забезпечений.

У низинних районах покриття здебільшого чисте від снігу, мокре. Особлива увага була до Вишківського перевалу, де випало до 70 см снігу. Для забезпечення заходів із безпеки руху дорожні організації працювали в посиленому режимі та цілодобово. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг в області.

На забезпеченні проїзду та для протиожеледних заходів за добу використано  358 т солі та 721 т піщано-соляної суміші. Задіяно 47 працівників, 58 - у режимі чергування, 7 грейдерів та 22 піско- та солерозкидачі, 23 – в режимі чергування.

До уваги учасників дорожнього руху! Служба автомобільних доріг Івано-Франківської області закликає учасників дорожнього руху беззастережно дотримуватися ПДР. Щоб уникнути ДТП, в передсвяткові дні особливо зважати на посилений рух транспорту і пішоходів, бути уважними на переходах.
Не зайве нагадати, що сідати за кермо в нетверезому стані категорично заборонено!

Безпечніше залишити транспортний засіб у місцях паркування і скористатися послугами таксі.

Дбайте про власну безпеку, оберігайте власне життя, своїх рідних та близьких! Адже необережність та нехтування Правилами дорожнього руху можуть призвести до непоправних наслідків, зіпсувати свято іншим учасникам дорожнього руху.