Дослідження: за 2019 рік українці придбали понад 100 тисяч секс-товарів, найпопулярніші — лубриканти


Компанія LOVESPACE склала «Мапу кохання України 2019», підрахувавши, які секс-товари найбільше купують українці.

Про це йдеться у прес-релізі компанії, пише Громадське.

Цю «мапу» готували на основі статистики з продажів компанії, таке дослідження, як зазначають у LOVESPACE, проводилось в Україні вперше.

Так, у 2019 році українці купили понад 100 тисяч секс-товарів, найпопулярніші — лубриканти (23% із загальної кількості).

Далі йдуть вібратори (10,5%), вагіни й мастурбатори (7%), анальні корки (7%), фалоімітатори (6%), БДСМ-девайси (5,5%), тампони (4%) та вагінальні кульки (4%).

Штучні вагіни та мастурбатори найпопулярніші в Івано-Франківській, Дніпропетровській, Київській, Тернопільській та Харківській областях.

Вібратори найбільше замовляли у Дніпропетровській, Київській, Львівській, Одеській та Харківській областях. Анальні корки — у Вінницькій, Київській, Донецькій, Житомирській та Кіровоградській.

БДСМ-девайси найпопулярніші у Волинській, Вінницькій, Київській, Львівській та Миколаївській областях. Найпопулярніші іграшки: у Вінницькій це анальні корки, у Кіровоградській — вагінальні кульки, у Сумській — пролонгатори.

Ще одна цікава деталь: на термінову доставку на Київський вокзал найчастіше замовляли масажер простати.

Найбільш неординарні пошукові запити на сайті секс-шопу:

В середньому компанія щодня обробляє 7 фейкових замовлень, коли хтось замовив комусь гумову ляльку або розширювач анального отвору.

Також у компанії додали, що в Горішні Плавні за рік замовили 13 секс-іграшок.