Досвідчені тренери безкоштовно вчитимуть франківців правильно бігати


Перше відкрите бігове тренування стартує вже цієї суботи, 14 липня, о 8:00 на міському озері.

Захід пройде у рамках підготовки до Франківського Півмарафону (Frankivsk Half Marathon’2018), що відбудеться в місті 23 вересня. Взяти участь у відкритих бігових тренуваннях можуть усі охочі, незалежно від віку або спортивного досвіду (від новачків до досвідчених бігунів)

Організатор бігових тренувань Ігор Крицак, координатор програми «Гарячий Спорт», яку реалізовує платформа «Тепле Місто» каже, що тренування організовують, аби франківці мали змогу навчитись правильно бігати та підготуватись до Півмарафону. 

"Запрошують всіх хто боявся бігати, хто колись пробував, але закинув, хто бігає мало, і хто бігає багато. Наші досвідчені тренери допоможуть франківцям познайомитися та полюбити біг. Вони навчать бігати без шкоди для здоров'я, але з кайфом для тіла і розуму. Завдяки нашим відкритим безкоштовним тренуванням кожен зможе знайти однодумців та зануришся у цікавий світ спорту", - зазначає Ігор Крицак.

А навчатимуть іванофранківців полюбити біг майстер спорту Володимир Юрчук та чемпіонка світу з легкої атлетики Неля Непорадна. Тривалість тренувань –  близько двох годин. Наразі заняття з тренерами проводитимуть двічі на тиждень, а наближенням Півмарафону кількість тренувань збільшать - тричі, або чотири рази в тиждень.

Нагадаємо, платформа "Тепле Місто" проводить Півмарафон вже п'ятий рік поспіль, у рамках програми "Гарячий спорт". Мета проекту – сприяти популяризації ідей здорового способу життя, поширювати досвід проведення спортивних заходів і формувати спільноту однодумців, пропагувати і втілювати принципи сталого розвитку міста.  Frankivsk Half Marathon – один із найбільших бігових заходів Західної України. Зареєструватися на Півмарафон можна на сайті.