Другокурсники Івано-Франківського кооперативного коледжу ознайомились з роботою міської ДПІ


Традиційно, у вересні, з початком нового навчального року, для студентів економічних спеціальностей міських ВУЗів та коледжів Івано-Франківські міндоходівці відкривають свої двері.

Незалежно від того, де випускники цих навчальних закладів розпочнуть свою трудову діяльність: в державних структурах, промисловості, фінансових інституціях – робота кожного з них тією чи іншою мірою буде пов‘язана з органами Міндоходів. Тому студенти Івано-Франківського фінансово-комерційного кооперативного коледжу ім. С. Граната з радістю прийняли запрошення працівників міської ДПІ відвідати День відкритих дверей.

Начальник інформаційно-комунікаційного відділу Івано-Франківської ДПІ Галина Яремко ознайомила студентів з порядком надання адміністративних послуг у залах Центру обслуговування платників податків інспекції. Найбільше їх зацікавила інформація, розміщена для платників податків на стендах та плазмових моніторах, які знаходяться на першому поверсі інспекції. Екскурсанти також ознайомились з порядком надання податкових консультацій.

Посадовець побажала студентам з розумінням та відповідальністю відноситись до сплати податків. А тим, хто продовжить навчатись, та вибере професію, пов’язану з державною службою, обов’язково прикласти усіх зусиль для освоєння вибраної спеціальності. За її словами, професіоналізм повинен стати основою для подальшою успішного кар’єрного росту випускників коледжу.