Двоє відомих франківців номіновані на загальноукраїнську премію "Тато року"


На сайті "Тато року" проводиться голосування за зіркових татусів у різних номінаціях. Свій голос можна залишити до 15 травня.

Серед номінантів є відомі іванофранківці. Зокрема, зірковий телеведучий Юрій Горбунов. За перемогу він змагається в номінації “Тато-зірка”, пише Бліц-Інфо.

Заслужений артист України - шестиразовий володар премії "Телетріумф". Одружений. Разом з дружиною, телеведучою Катею Осадчею виховує дворічного сина Івана.

Знімався в багатьох українських серіалах: "Сувенір з Одеси", "Останній москаль», «Село на мільйон», "Доярка з Хацапетівки-2", "Скажене весілля" та ін. У 2018 році почав роботу над першим дебютним проектом в якості продюсера повнометражного фільму-комедією "Скажене весілля".

Має своє гумористичне шоу - "#ШоуЮри"

"Я був на пологах, бачив, як син з’явився на світ. Тому рекомендував би всім батькам в обов’язковому порядку бути присутнім на пологах. Вважаю, що тільки після того, як батько побачив, що відбувалось з мамою при пологах, в яких муках дитина народжувалась, починаєш розуміти, що кожна хвилина проведена з дитиною дуже для неї важлива. Обоє батьків повинні бути завжди поруч з дитиною від самого народження. Адже, коли батька довго не має поруч - малюк за тобою починає сумувати, чекає на тебе, біжить до тебе, коли ти приходиш з роботи. 

Зараз Івану 2 роки і він не може сидіти на одному місті. Тому ми страшенно любимо разом грати в рухливі ігри - бігати один від одного, ховатися, також я його катаю на дитячій машинці і вожу його за собою". 

Проголосувати за франківця можна тут.

Результат пошуку зображень за запитом

А у номінації "Тато-спортсмен" бере участь франківець Василь Вірастюк.

Василь Вірастюк — український стронгмен, володар звання "Найсильніша людина світу", кіноактор. Разом з дружиною Інною виховує трьох синів Адама, Олега, Олександра.

Знявся в дитячих кінофільмах "Іван Сила" та "Пригоди S Миколая", озвучив батька Кирила Кожум’яки в однойменному мультику. Незважаючи на свій публічний статус, Василь — людина дуже проста, уникає гламурних тусовок та зайвої уваги публіки.

Свій голос за земляка можна віддати тут.

Результат пошуку зображень за запитом