Дихати, щоб жити: Молодий франківець потребує термінової підтримки


У молодого франківця Ігоря Безуса муковісцидоз і він буквально прив`язаний до розетки. Сьогодні Ігор перебуває у лікарні, дихати хлопцю значно важче.

Тепер його легені потребують більшого потоку кисню на більш потужному апараті на 10 літрів і не маючи свого власного апарата такого літражу, Ігор просто не зможе повернутися додому, пише БФ "Відкриті долоні".

Ціна цього концентратора із запасним комплектом витратних матеріалів - 32 561 грн і сім’я Ігоря звертається за допомогою у його придбанні.

"На даний момент рівень кисню у крові Ігоря, навіть за підтримки лікарняного стаціонарного кисневого апарата, близько 80 од., що значно нижче від нижньої межі норми і це, звичайно, дуже негативно впливає на роботу всього організму. Саме тому, потужний кисневий апарат потрібен ВЖЕ",- йдеться в дописі фонду у мережі.

Допомогти франківцю можна за посиланням.

Нагадаємо, Ігорю лише 21, у нього муковісцидоз і він буквально прив`язаний до розетки. Легені хлопця дуже пошкоджені, без допомоги кисневого апарату йому не вижити. Захворювання франківця на сьогодні вважається невиліковним, і його стан погіршується. Але навіть із цим можна жити. Те, що може реально допомогти хлопцю, – портативний кисневий апарат.