Директор “Руху” вважає, що найбільшою помилкою була передача стадіону у власність інвестора


Вже не перший рік на Прикарпатті точиться дискусія навколо стадіону "Рух" і його майбутнього.

Інвестор стадіону та футбольного клубу - ТзОВ "Скорзонера", - так і не зміг виконати свої обіцянки перед містом, коли брав стадіон в оренду і у підсумку франківці отримали черговий "пшик" від розрекламованого інвестора, пишуть "Версії".

Після тривалих перемовин було вирішено поверунти стадіон "Рух" у власність територіальної громади міста.

Як повідомив кореспонденту директор стадіону Іван Слюсар, нещодавно відбулися збори засновників і було вирішено таки повернути стадіон місту. Однак, поки що процедура не завершена, фактично формальна річ – поcтавити підписи під рішенням.

«На зборах засновників говорили про те, що вони безповоротньо відмовляються від цього проекту і повертають його. Але акти прийому-передачі ще не підписані. Коли підпишуть, тоді і можна буде вже говорити, що майно повернуто», - зауважив Слюсар.

Допоки підписи ще не поставлено, директор стадіону вважає, що і «Рух» і футбольна команда зможуть існувати тільки у тому випадку, коли буде досягнуто домовленостей на рівні області і міста, а сама проблема добудови стадіону вийде на загальнодержавний рівень.

«Треба їхати у Київ і на рівні губернатора, міського голови пробивати добудову стадіону, - вважає директор стадіону. – А сподіватися на те, що хтось там найдеться… Стадіон – це не об’єкт, який дає фінансову віддачу. У цьому вся біда».

У інвесторів ж він уже не вірить і вважає, що найбліьшою помилкою свого часу якраз і стала передача стадіону у власність «Скорзонери».

«Їх стадіон не цікавив, їх цікавила земля. Це була найбільша помилка, коли стадіон передали інвестору», - резюмував Іван Слюсар.