Директора СТЕКу підловили на доповіді меру Івано-Франківська недостовірної інформації


Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус звинуватив керівництво Станіславської теплоенергетичної компанії у поданні йому на доповідь неправдивої інформації.

Зокрема, доповідаючи на вівторковій оперативній нараді ситуацію щодо усунення недоліків, які заважали пуску тепла у будинки, теплопостачання яких здійснюється СТЕКом, директор компанії Анатолій Максименко доповів, що проблеми усунено на усіх стояках, крім одного – у будинку № 44 на вулиці Хоткевича, де працівникам компанії не дають допуску у помешкання для розвоздушення внутрішньобудинкової опалювальної системи, пише БРІЗ.

Приблизно те ж саме, вочевидь, було викладено у довідці за результат атами виконання протокольних доручень, яку було подано на доповідь міському голові. «Значить, послухайте мене, - зазначив з даного приводу мер, - я читав довідку, яку ви дали на виконання протокольних доручень, - «все виконано» - писало, що все виконано. Слухайте, я ще раз говорю усім присутнім і вам: я дуже уважно все читаю. Не зважаючи, на великий об’єм пошти, я встигаю все перечитувати, в тому числі інформацію з різних джерел. У вас на сьогоднішній день, тобто на вчорашній день у роботі 11 адрес… Там не будинки, а стояки».

А.Максименко намагався заперечити, що необхідні роботи за усіма вказаними адресами було виконано ще у понеділок, проте інформацію міського голови підтвердила начальник міської служби оперативного реагування Тетяна Клочко. З її слів, працівники її служби о 17-тій годині в понеділок, 14 жовтня, звіряли інформацію про невиконані протокольні доручення з диспетчерською службою СТЕКу і тамтешні диспетчери підтвердили, що роботи на вказаних 11 стояках – двох з проблемами рушникосушок і 9 – з проблемами опалення – було вирішено залишити на вівторок, 15 жовтня, коли, власне, і відбувалася нарада.

 «Ви собі візьміть на замітку, - зауважив з даного приводу пан Анушкевичус, звертаючись до керівника СТЕКу, - щоб не виглядати смішно на оперативній нараді. Розумієте? Тому що вам дають інформацію, що все виконано, і ви відповідно підпис свій ставите, що все виконано. А насправді я кажу, що будинки усі запущені, якщо говорити про СТЕК – все, тут питань нема. Але є ще 9 стояків. Так що ви звірте з службою оперативного реагування…»