Екологічна комісія


13 вересня, о 15 год. в каб. 500 ОР відбудеться засідання постійної комісії обласної ради з питань екології та раціонального природокористування.

1. Про проект рішення обласної ради "Про внесення змін до рішення обласної ради від 16.02.2018. № 761-20/2018 "Про фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2018 році" (зі змінами).

Доповідає: Андрій Пліхтяк 

2. Про проект рішення обласної ради "Про погодження приватному акціонерному товариству "Івано-Франківськцемент" розширення меж ділянки надр та внесення змін до спеціального дозволу на користування надрами".

Доповідає: Андрій Пліхтяк 

3. Про проект рішення обласної ради "Про звернення обласної ради щодо перевірки дотримання дочірнім підприємством Національної акціонерної компанії "Надра України" "Західукргеологія" вимог законодавства у сфері геологічного вивчення надр".

Доповідає: Андрій Пліхтяк 

4. Про Програму моніторингу довкілля напрацьовану 26.06.2018 року на зустрічі депутатів обласної ради, членів постійних комісій Івано-Франківської обласної ради з питань екології та раціонального природокористування та з питань європейської інтеграції, міжнародного співробітництва, інвестицій та розвитку туризму, яка відбулась у м. Бурштин 

Доповідають: Андрій Левкович, Андрій Іваськів

5. Різне. Розгляд листів та звернень.