Екс-очільник санаторію "Смерічка" хоче через суд повернутись на посаду


Колишній головний лікар санаторію «Смерічка» Роман Мисюга звернувся до Яремчанського міського суду із позовною заявою щодо поновлення на посаді.

Скандальний екс-посадовець також намагається отримати заробітну плату за період з часу звільнення і вимагає стягнути з департаменту охорони здоров`я моральну шкоду в сумі 20 тис грн.

Нагадаємо, 1 вересня скандального керівника прикарпатського санаторію "Смерічка" Романа Мисюгу звільнили з посади через звернення працівників санаторію «Смерічка» до департаменту охорони здоров’я ОДА. За це проголосувала більшість на засіданні профспілкового комітету. Також  з вимогою його звільнення працівники перекривали дорогу у Татарові.

Слі нагадати, наприкінці листопада минулого року прокуратура заявила про те, що службові особи Ворохтянського обласного кістково-туберкульозного санаторію «Смерічка», зловживаючи своїм службовим становищем, необґрунтовано розробили на 2016 рік та затвердили кошторис доходів і видатків санаторію. Зокрема, вони збільшили витрати на оплату працівників санаторію за рахунок зменшення витрат на харчування осіб, які перебували на оздоровленні. Внаслідок таких зловживань, державним інтересам заподіяно збитки на 360 тис. грн.