Ексклюзивне інтерв’ю Ірини Федишин: чому шанувальники пишуть її чоловікові?


Її називають Олегом Винником в спідниці, і вона не ображається. Відома українська співачка Ірина Федишин тільки за останній рік дала 160 концертів - дев'ять місяців провела на гастролях! Як при такому насиченому графіку їй вдається тримати себе в формі? Чому до сих пір макіяж і зачіски на концерт вона робить собі сама? І яку роль в кар'єрі артистки грає її чоловік? Про це Ірина розповіла в ексклюзивному інтерв'ю програмі «Ранок з Інтером».

Щоб щодня збирати повні зали, потрібно не тільки добре себе почувати, але і прекрасно виглядати. Ірина Федишин зізнається, що тримати себе в формі їй допомагають щоденні ранкові тренування, які вона не пропускає ні вдома, ні на гастролях: «Тренування дають приплив енергії і бадьорять краще, ніж ранкова кава».

А от про здорове харчування під час гастролей артистці доводиться забути. «Дуже часто концерт закінчується, коли ресторани вже закрилися, - розповідає Ірина. - Тому ми іноді жартуємо, що спонсор нашого туру - хот-доги на заправках. Чесно кажучи, мені ці хот-доги вже приїлися. Після концерту я можу з'їсти навіть якусь консервовану сардину. Зате я дуже загартована, виживу в будь-яких умовах (сміється)».

Чоловік співачки і за сумісництвом її продюсер Віталій Човник на гастролях завжди поруч з Іриною. Поки дружина на сцені, чоловік тримає під контролем всі нюанси концерту: він в залі і за звукорежисера, і за фотографа. Ірина та Віталій починали гастролювати разом більше десяти років тому, тоді не могли собі дозволити великий штат людей. «У нас навіть не було власного автомобіля, ми просили батька Іри, щоб він нас на своєму «Део Ланосі» возив на концерт, - згадує чоловік співачки. - Він був за кермом, збоку сиділа Іра, а ззаду ще сиділи чотири артиста балету. Ми під'їжджали на майданчик, спеціально зупинялися десь за 500 метрів, брали костюми і далі йшли пішки, щоб ніхто не бачив, як і на чому ми приїхали. Ми довго йшли до того, щоб в будь-якому місті України збирати на концерті повний зал».

З тих пір Ірина та Віталій звикли все робити самі. Навіть зачіску і макіяж на гастролях артистка робить собі сама, а якщо щось не так, чоловік завжди підкаже. «Кажуть, що чоловіки неуважні до деталей. Це не про Віталія. Він помітить абсолютно все: якщо десь в платті підкладка стирчить, якщо я не так встала на сцені або не так ноги поставила».

А ще чоловік веде сторінку Ірини Федишин в соцмережах, спілкується з пресою і відповідає на повідомлення шанувальників. «Ми доступні: люди можуть нам писати, дзвонити. Дуже часто шанувальники надсилають Ірі смс на мій номер, думаючи, що це її телефон. Таких повідомлень більше тисячі в день!»

Ірина Федишин не уникає живого спілкування зі своїми шанувальниками і завжди виходить на зустріч з ними після виступу: «Бувають різні моменти, коли ти відробиш концерт - і хочеться зібрати речі і поїхати в готель. Але я розумію, наскільки це важливо для людей, які прийшли на концерт, побачити артиста ближче і зробити з ним фото на пам'ять».

Нещодавно особисто зустрітися зі своєю улюбленою співачкою, зробити з нею фото і поспілкуватися змогла учасниця благодійного аукціону «Інтер - дітям» Юлія Файзулін. На концерт Ірини Федишин «Білі троянди» в київському палаці «Україна» дівчина приїхала зі Львова.

Юлія зізнається, що вже давно стежить за творчістю Ірини: «У 2013 році випадково потрапила на її сольний концерт у Львові, побачила феєричне шоу, я була просто в захваті! Мені дуже сподобалося, як вона виступає, як вона ставиться до своїх глядачів».

 Коли дівчина дізналася про грандіозний сольний концерт улюбленої співачки в Києві, в підготовці якого були задіяні професіонали, які працювали над постановками для Євробачення, вирішила будь-що-будь потрапити на нього. Але квитків в касах вже не залишилося. Тому Юля дуже зраділа, коли побачила, що Ірина Федишин запропонувала два VIP-квитки на цей концерт в якості лоту благодійного онлайн-аукціону «Інтер - дітям». «Коли на сторінці Ірини Федишин я побачила інформацію про цей лот, викупила його, не роздумуючи, - зізнається дівчина. - Тим більше що він благодійний. Дітлахи потребують нашої підтримки».

Після двогодинного шоу Юлія Файзулін зустрілася з артисткою за лаштунками, подарувала квіти, зробила спільне фото і навіть отримала можливість поспілкуватися з Іриною. Дівчина зізналася: дуже рада, що викупила лот, завдяки чому змогла особисто познайомитися з улюбленою співачкою.

Унікальна можливість зустрітися зі своїм кумиром є у кожного! На сайті deti.inter.ua є ще багато ексклюзивних лотів від зірок шоу-бізнесу, телебачення та спорту. Наприклад, присутність на зйомках нового кліпу співачкиГайтани, олімпійське тренування з Лілією Подкопаєвою, майстер-клас з плавання від телеведучого Андрія Данилевича, урок вокальної та сценічної майстерності від дуету Anna-Maria, тренування із зіркою українського боксуДенисом Беринчиком, присутність в студії звукозапису разом з групою Aviator. Купуючи лоти на благодійному онлайн-аукціоні «Інтер - дітям», ви не тільки купуєте унікальний подарунок для себе або близької людини, але і берете участь у великій і важливій справі. Всі виручені від продажу лотів кошти підуть на оснащення палати для трансплантації кісткового мозку для дитячого відділення Національного інституту раку. Робити добро легко - приєднуйтесь! Разом ми можемо рятувати дитячі життя!