ЄРЦ просить мешканців Івано-Франківська вказувати на «недоробки»


Комунальне підприємство «Єдиний розрахунковий центр» вже виконало більшість робіт у підготовці до осінньо-зимового періоду.

Про це кореспонденту «Бліц-Інфо» повідомив директор ЄРЦ Вадим Войтик.

«Підготовка до осінньо-зимового періоду – це цілий регламент процедур. І більшість вже виконана, адже практично всі роботи по підготовці розпочинаються навесні . Щодо подачі тепла до будинків, то також все працює, окрім деяких будинків, де зараз йде робота за окремими стояками. Закінчуємо ремонт дахів. Хоча є й такі, що тільки починаємо ремонтувати. Думаю, встигнемо принаймні частково виконати ці роботи», - пояснює керівник ЄРЦ.

За словами пана Войтика, також укладені договори всіма підрядними організаціями, такими як КП «ДРЕУ» щодо забезпечення необхідних обсягів піщано-соляної суміші.

«Заготовлені щити, яким будуть забивати підвальні вікна там де вони відкриті. По регламенту, ці продухи мають забиватись в період перших морозів, тобто зараз зарано. Щодо скління вікон на сходових клітках, то воно також триває цілий рік. І вже майже всюди виконано. Близько тридцяти будинків взагалі поміняли на склопакети замість простих вікон. Це теж є елемент підготовки. Фактично вся наша робота – це підготовка до зими», - зауважує комунальник.

Також Вадим Войтик наголошує, що у випадку «недоробок» мешканцям потрібно повідомити до ЄРЦ.

«Якщо мешканці нашого будинку зауважують якісь недоробки по підготовці до осінньо-зимового періоду, то варто негайно звернутись до нас. А ми спробуємо в найкоротші терміни це осунути, якщо є потреба. Можливо, чогось не добачили», - каже директор ЄРЦ.