Євген Клопотенко у Франківську представить «Нове шкільне харчування»


Кулінарний експерт Євген Клопотенко завітає до Івано-Франківська.

17 вересня о 12.00 год. у приміщенні СШ № 11 (вул. Б. Лепкого, 9, актова зала) відбудеться зустріч із відомим шеф-кухарем і кулінарним експертом Євгеном Клопотенком та презентація проєкту «Нове шкільне харчування».

На зустріч запрошуються керівники закладів освіти, підприємці, котрі надають послуги з харчування учнів, відповідальні особи за організацію харчування учнів у закладі освіти, батьки.

Нагадаємо, під час серпневої конференції освітян, яка проводилась у Києві директор департаменту освіти та науки МВК Ігор Максимчук повідомив, що у франківських школах з початку нового навчального року впроваджуватимуть нове шкільне меню. 

За його словами, впроваджувати нове меню у всіх школах одночасно не будуть. Спочатку для цього визначать декілька пілотних шкіл. Спочатку новим меню вже похвалилась школа-ліцей №3, а за нею й Угорницька школа.

Дітям пропонують на вибір і салати, і перші та другі страви, приготовлені із нового «Збірника рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах», у яких поєднуються різні корисні для здоров’я продукти.

Довідка: Євген Клопотенко - український кулінарний експерт, шеф-кухар, бізнесмен, телеведучий. Переможець проекту «МастерШеф», засновник соціального проекту зі зміни культури харчування «CultFood».

До теми: Скандал навколо оновленого меню для учнів франківської школи

Читайте нас в FacebookTelegramта InstagramТільки найважливіші новини!