Фестивалі, змагання і конференції: Чому в листопаді варто приїхати на Прикарпаття


Ось ми і незчулися, як настав останній місяць осені. У листопаді на Прикарпатті пройде багато цікавих фестивалів і подій, тож ви просто зобов'язані відвідати хоча б один з них, щоб запам’ятати цю осінь на довго.

Як повідомив Бліц-Інфо начальник відділу туризму ОДА Віталій Передерко, цього місяця буде багато цікавих подій. Тож кореспондентка Бліц-Інфо підготувала для читачів інформацію, коли і чому варто приїхати на Прикарпаття. Збирайте валізи, замовляйте квитки і вперед до незабутніх вражень!

Сценізоване гуцульське весілля

Прикарпатців та гостей нашої області запрошують на справжнє гуцульське весілля.

Обряд завивання молодої, танець з весільним деревцем, запальна гуцулка, троїсті музики - на весіллі буде все! Найактивніші гості матимуть змогу приміряти на собі справжнє автентичне стилізоване вбрання і відчути себе «князем та княгинею». По завершенні дійства всіх чекатимуть весільні столи з гуцульськими смаколиками.

Попередній запис за телефоном: +38 096 096 16 06

Світлина від Туристично - інформаційний центр / ТІЦ Косівщина.

Коли: 8 листопада

Де: м. Косів

Восьмий показ сучасного польського кіно "Під Високим Замком"

У восьме мешканці та гості столиці Прикарпаття матимуть змогу долучитися до найбільшої презентації сучасної польської кінематографії у Центральній та Східній Європі.

Цьогорічна едиція ПСПК починається 8 листопада з показу фільму „Кур’єр” режисера Владислава Пасіковского. Ця кінорозповідь про Яна Новака-Єзьораньского, одну з надзвичайних постатей ІІ світової війни, перенесе глядача в часи гітлерівської окупації. Однак, сучасне польське кіно – це також чудові драми, які торкаються найбільш актуальних проблем сьогодення, це натуралістичні фільми, які розповідають про польське суспільство другої декади кінця ХХI століття, зрештою, це такі улюблені глядачами комедії, які дають змогу хоч на мить забути про буденні клопоти. Цього року організатори приготували 22 фільми, зокрема кілька чудових і оцінених кінокритиками документальних стрічок.

Світлина від Przegląd Najnowszych Filmów Polskich „Pod Wysokim Zamkiem”.

Коли: 8-14 листопада

Де: м. Івано-Франківськ, театр кіно "Люм'єр" 

Wet Hills - четвертий забіг Ukrainian Trail League 2019

Дністровський каньйон — місця що не лишають байдужими тих, хто сюди потрапляє. Тут нас чекатимуть числені пагорби та урвища, невеличкі потічки з водоспадами та величні краєвиди річки Дністер. Пізня осінь і купа опалого листя під ногами зроблять цей трейл незабутнім!

Організатори приготували дистанції на будь-який смак:

Wet Hills Short. Пробуєш себе в трейлах чи хочеш спробувати для себе "холодний" біг на межі осені та зими. Хороша пробіжка з одним підйомом та спуском і гарними краєвидами.

Wet Hills Medium. Трек для тих, хто ще не готовий до випробування повною дистанцією, а "десятки" замало.

Wet Hills. Купа швидкісних ділянок, що перемежовуються вбивчими підйомами та спусками без стежки, глибокими урвищами та багнистими стежками долинами струмків.

Реєстрація за посиланням.

Світлина від Ukrainian Trail League.

Коли: 16 листопада  

Де: с. Лука Городенківського р-ну

Бізнес-конференція "Iron Sales" 

Iron Sales: конференція для тих, хто готовий створити непохитний відділ продажу, що загартує продажі в новому році на 99,9%.

4 топових спікера-практика України: спеціалісти, які є серед лідерів у своїй ніші.
5 годин інтенсиву: лише реальні та працюючі кейси та методики, а також інсайти та ідеї у сфері продажів на 2020 рік.
1 потужний нетворкінг: корисні знайомства та контакти, нові партнери та клієнти.

Реєстрація за посиланням.

Світлина від Кухня Маркетингу.

Коли: 26 листопада:

Де: м. Івано-Франківськ, Промприлад. Реновація (вул. Академіка Сахарова, 23)

Змагання з гірського бігу "ПО КРАЮ ЗИМИ"

Мета змагань — пройти обрані дистанції згідно із наданим організаторами маршрутами, на власний розсуд обираючи темп руху, місце та тривалість відпочинку.Переможець визначається за найменшим часом проходження траси.

Короткий осінній трейл "побачити чорногору" напередодні зими за маршрутом: кемп Білий Слон — г. Смотрич — г. Вухатий камінь — хребет Косарище-Степанський.  А за прийнятних погодніх умов  — г. Піп Іван Чорногірський
27-33 км  із набором 1600-2000 м.

Забіг на смотрич «вертикальний кілометр» за маршрутом:  кемп Білий Слон - г. Смотрич 10 км із набором 1200 м

Для реєстрації потрібно заповнити АНКЕТУ та оплатити оргзбір.

Коли: 30 листопада

Де: с. Дземброня Верховинського р-ну