Фірма та підприємець з трьома спільними телефонами розіграли торги Франківського медуніверситету


Івано-Франківський медичний університет, за результатами відкритих торгів, 23 жовтня уклав договір з київською фірмою “Лінгвіст” на поставку навчальних книг вартістю 58 тисяч гривень.

Загалом освітяни замовили 150 підручників з вивчення англійської мови для поповнення бібліотечного фонду, а також 20 підручників з навчальними дисками та зошитами для студентів  для кафедри мовознавства. Згідно з угодою, фірма має поставити посібники у навчальний заклад до кінця грудня поточного року, пише Центр громадського моніторингу та досліджень.

Разом із ТОВ “Лінгвіст” на торгах змагався ще один учасник з Києва – приватний підприємець Ольга Редько. Учасники не знижували своїх цін на аукціоні, а також завантажили документи з ідентичними помилками, хоча освітяни вимагали її в довільній формі.
Також у свох довідках з контактною інформацією фірма та підприємець вказали, що використовують спільний стаціонарний номер – (044) 599 32 28. При цьому учасники вказують різні адреси та прописки офісних приміщень.

Ольга Редько у цій же довідці вказала, що відповідальною особою за участь в торгах є Людмила Дідовець. Цю саму жінку, як свою контактну особу,  вказало ТОВ “Лінгвіст”, коли реєструвалось у системі ProZorro.

ТОВ “Лінгвіст” та 41-річна Ольга Редько вже вдруге беруть участь в торгах Івано-Франківського медичного університету. Вперше, у серпні учасники разом змагались за підряд вартістю в 55 тисяч гривень, але їхні пропозиції відхилили. Це єдині закупівлі, в яких київські підприємець та фірма брали участь. Так, у Ольги Редько взагалі немає бюджетних замовлень, а ТОВ “Лінгвіст” у липні цього року отримало своє перше пряме замовлення від управління освіти виконавчого комітету Полтавської міської ради вартістю 133,1 тисячі гривень.

Компанія “Лінгвіст” заснована у 2007 році та належить 42-річному Олегу Одольському. Згідно Youcontrol, електронну адресу та мобільний номер Одольського Ольга Редько вказала, коли реєструвалась, як фізична особа-підприємець, також у 2007 році.