ФК “Прикарпаття” поступився команді з Миколаєва на виїзній грі


"Прикарпаття" продовжує проходити неприємний період знайомства з Першою лігою, зазнавши вже четвертої поразки в п'яти матчах.

Цього разу франківці поступилися в Миколаєві однойменному клубу. Як і в попередніх трьох випадках все завершилося з рахунком 0:1 для команди Володимира Ковалюка, повідомляє прес-служба клубу.

Можливо, господарі повели в рахунку вже до перерви, проте здорово на останньому рубежі "Прикарпаття" діяв новачок команди Андрій Новак, який кілька разів врятував свою команду від явних голів. Найкращий шанс забити у "Миколаєва" був на початку другої половини. Цапій заробив пенальті, Семенина його взявся виконувати, але дуель воротареві гостей програв. І все ж Ігор зумів виправитися результативним ударом за десять хвилин.

Наприкінці гри івано-франківцям не відмовиш у бажання відігратися, але господарі контролювали ситуацію і не втратили перемогу. "Миколаїв" піднімається на друге місце, попереду тільки "Волинь". "Прикарпаття" поки ділить дванадцяту і тринадцяту сходинки із "Гірником-Спортом".

Франківська команда кинула вперед всі сили, що зачепитись хоча б за нічию, але всі атакувальні потуги були марними - жодного удару в ствір воріт "Миколаєва".

Вже найближчої середи підопічні Володимира Ковалюка зіграють на Закарпатті, де в рамках 1/32 фіналу Кубка України зіграють проти "Миная".