Форум "Право на гідні пологи" пройде в Івано-Франківську


Сьогодні, 4 листопада в Івано-Франківську пройде перший форум "Право на гідні пологи". Розпочнеться захід о 11:00 в "Промприлад Реновація"

Як захистити свої права? Як захистити себе під час вагітності і пологів? Що чекає жінку в пологових будинках? Як покращити умови для себе та дитини?

Про це і більше говоритимуть на Першому Форумі «Право на гідні пологи». Плануються доповіді та обговорення у трьох секціях: права жінки в пологах, адвокація змін та сучасні пологові практики.

Мета форуму — об’єднання активних жінок для захисту прав під час пологів, впровадження змін в пологових будинках, обмін досвідом.

Організатор Форуму — громадська ініціатива «Нове життя в нових умовах, яка була створена в липні 2018 року задля захисту прав жінок під час пологів, впровадження змін та адвокацій в Івано-Франківському міському пренатальному центрі. За три місяці громадська ініціатива об’єднала навколо себе активних жінок. У партнерстві з ГО «Природні права Україна» (м. Київ), ГО «Батьки в дії» (м. Львів) розпочала працювати над проблемами в пологових будинках та проводити просвітницьку роботу серед жінок.