Франківчанка Ганна Заячківська повернулася з конкурсу "Міс Світу" з порожніми руками і ображеною. Своє місце на конкурсі вважає несправедливим


"Міс Україна" зі 127 учасниць потрапила лише у двадцятку. За її словами, те, що їй не знайшлося місце фіналі, вразило не лише її, але й інших конкурсанток "Міс Світу". Адже вона була серед лідерів в усіх найважливіших проміжних конкурсів - і пляжної моди, і топ-моделей, і конкурсу талантів

Що саме пішло не так, українка не розуміє. Але каже, у день фіналу відчула, як ставлення суддів до неї змінилося, пише ТСН.

"Не хочу коментувати те, що сталося на фіналі. І не буду коментувати. Ну напевно це організатори собі так захотіли, все нормально. Коли я не ввійшла в десятку, мої дівчата плакали. Мені важливо, що люди мені говорили, що я їх Міс Світу. Можна просто серцем бути нею, а можна просто статусом", - прокоментувала Ганна.

Обурена й команда, яка готувала Заячківську в Івано-Франківську. Адже результати проміжних конкурсів давали їм підстави сподіватися щонайменше на місце своєї підопічної як мінімум у десятці найвродливіших.

Нагадаємо, переможницею одного з найпрестижніших конкурсів краси "Міс Світу 2013" стала представниця Філіппін Меган Янг.